Descripción del proyecto

Si vols participar en els nostres projectes socials, pots consultar el llistat de projectes en els que actualment estem treballant. Si t’agradaria formar part d’AEESC i ser membre de la nostra associació pots consultar les diverses formes d’adherir-te més abaix.

Contactar

VULL COL·LABORAR

Pertànyer a AEESC comporta estar al dia de nous projectes socials i estar permanentment informat sobre les novetats que afecten a entitats i associacions sense ànim de lucre.

Pots formar part de la xarxa de membres d’AEESC de dues maneres: o bé com a soci o bé, com a entitat associada.

Vull ser soci

Qualsevol persona física major de 18 anys que comparteixi el nostre interès per l’Economia Social pot ser soci d’AEESC per una quota de 30€/any.

Beneficis de ser Soci AEESC:

  • Romandre informat sobre les novetats en matèria d’Economia Social i Col·laborativa.
  • Accedir a preus reduïts fins un 20% en proveïdors homologats.
  • Formar part de la Junta Directiva.
  • Participar en la gestió de l’associació.

Vull ser una entitat associada

Pots associar-te a AAESC de dues maneres en funció de la tipologia de la teva entitat o bé com a membre d’un projecte social:

  • Entitats consultores: Aquelles entitats que formen part del món de l’assessoria i el despatx professional, poden convertir-se en una entitat associada a AEESC per una quota de 10€/mes.
  • Entitats o projectes Socials: Aquelles entitats o grups professionals amb un projecte social entre mans poden aprofitar els serveis que ofereix AEESC per una quota de 30€/any. A més a més, podran gaudir d’accés a la xarxa global de proveïdors i accés a les nostres bases de dades d’emprenedoria.
  • Empreses Socialment Responsables: Aquelles entitats o companyies de qualsevol sector professional que vulguin col·laborar en els nostres projectes socials com una acció de Responsabilitat Social Corporativa, podran participar per una quota de 30€/any. A més a més, rebran de manera constant tota la informació sobre l’estat i evolució dels projectes en els que participen.

Per ser membre de la xarxa AEESC s’ha d’omplir un formulari d’inscripció i esperar la validació com a membre de la Junta Directiva d’AEESC.